نان نخودچی از شیرینی های ساده؛ ولی خوش طعمی است که با کمترین هزینه و در زمان ۳۰ دقیقه آماده میشود.
کتابخانه پاژ | نان نخودچی ترکیبی با محوریت آرد نخودچی است و از این جهت فواید مفید این فرآورده ارزشمند را برای شما به ارمغان میآورد.
مواد لازم برای نان نخودچی
مواد | مقدار لازم |
آرد نخودچی | ۲۰۰ گرم |
روغن جامد | ۱۰۰ گرم |
پودر قند | ۱۰۰ گرم |
پودر هل | نصف قاشق چایخوری |
پودر پسته | کمی برای تزیین |
طرز تهیه
ابتدا روغن جاد را ذوب کرده سپس اجازه دهید سرد شود تا به دمای اتاق برسد. پودر قند را به روغن اضافه کرده و با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود.
آرد نخودچی و هل را هم ترکیب کرده و به مخلوط روغن اضافه کنید. خمیر حاصل را با سرانگشت مالش دهید تا یکدست شود.
سپس خمیر را روی سطح صافی قررا داه و با کمک وردنه ضخامت آن را به ۱٫۵ سانتیمتر برسانید. خمیر پهن شده را با قالب دلخواه به اندازههای کوچکتر تقسیم کنید و به آرامی در سینی فر قرار داده و روی آن را با کمی پودر پسته تزیین کنید.
سینی فر در طبقه وسط فر که از پیش با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد گرم کردید، به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید. صبر کنید تا زیر شیرینیها طلایی شود و بپزد.
بعد از اتمام پخت اجازه دهید تا شیرینی کاملا سرد شود و بعد آنها را به ظرف مورد نظر منتقل کنید.