لواشک

در میان طعم‌های مختلف لواشک باید تجربه لواشک پرتقال را  نیز تجربه کنید تا با لذت واقعی لواشک خوری آشنا شوید.

کتابخانه پاژ | لواشک ها برعکس خوراکی‌هایی بازاری سنتی مانند چیپس و پفک مفید هستند، لیکن باید از شیوه تولید بهداشتی آها مطمئن شوید.لواشک‌های بدون برچسب‌های بهداشتی و نظارتی معتبر محصولاتی خطرناک برای سلامتی شما و فرزندان شما هستند.

طرز تهیه لواشک پرتقال

در ابتدا باید پوست پرتقال‌ را جدا کنید. پوست پرتقال را دور نریزید چرا که می‌توانید با فرآوری آن در خانه به یک سرآشپز حرفه‌ای تبدیل شوید.

دانه‌های پرتقال پوست کنده شده را جدا کندی و آن را  به دو نیمه تقسیم کنید و آب آن را بگیرید. کمی نمک و آب لیمو به آب پرتقال اضافه کنید و آنرا با هم مخلوط کنید.

پرتقال‌ها را همراه با آب آنها درون قابلمه‌ای روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. اگر پرتقال‌ها بیش از اندازه روی حرارت بماند خواص و عطر خود را از دست می‌دهند.

وقتی پرتقال ها قوام پیدا کردند و غلضت بیشتری از خودنشان دادند آنها را روی سینی تمیزی پهن که کف آن را چرب کرده‌اید پهن کنید.

می‌توانید از پش تقاشق برای یکدستی و نازکی لواشک استفاده کنید.

سینی را در مقابل بخاری یا در هوای آزاد قرار دهید تا بعد از ۲۴ تا ۴۸ ساعت رطوبت خود را از دست بدهد و خشک و آماده میل شود.

در این مدت مواضب باشدی که حشرات در اطارف سینی جمع نشوند می‌توانید از یک ظرف توری به صورت برعکس و محافظ استفاده کنید.

PAZH |  دمبل ابزار طلایی تمرین و تقویت عضلات زیبا در خانه

شیوه تهیه لواشک پرتقال را می‌توانید برای مرکبات دیگر همچون نارنج نیز انجام دهید. البته برای بهبود طعم می‌توانید کمی شکر و گلاب نیز استفاده کنید.

 

[widget id='media_gallery-9']