الکترود در موجودات زنده

برای اولین بار در جهان، ایجاد الکترود در موجودات زنده

ایجاد الکترود در موجودات زنده آرزوی دیرینه دانشمندان عصر جدید توسط یک ژل محقق شد.

پاژ نیوز | بیوالکترونیک هنوز یک رشته پزشکی در حال رشد است، اما ممکن است یک جهش بزرگ رو به جلو را تجربه کند؛ چرا که  دانشمندان با موفقیت الکترودها را در بافت زنده رشد دادند و راه را برای مدارهای الکترونیکی کاملاً یکپارچه برای درمان اختلالات عصبی هموار کردند.

دانشمندان دانشگاه‌های لینشوپینگ، لوند و گوتنبرگ در سوئد با استفاده از مولکول‌های بدن، الکترودهایی را در بافت‌های زنده جعل کردند. محققان اولین کسانی هستند که بدون نیاز به سیگنال های خارجی یا با اصلاح ژن‌ها این کار را با موفقیت انجام دادند.

در آزمایش‌هایی که در دانشگاه لوند انجام شد، ژلی حاوی آنزیم‌هایی به عنوان «مولکول‌های مونتاژ» به گورخرماهی و زالوهای دارویی تزریق شد. از این رو، دانشمندان مشاهده کردند که الکترودهایی در مغز، قلب و باله‌های دم گورخرماهی و اطراف بافت عصبی زالو تشکیل می‌شود. حیوانات نه توسط ژل آسیب دیدند و نه تحت تأثیر الکترودها قرار گرفتند.

درواقع با ایجاد تغییرات هوشمندانه در شیمی، ما توانستیم الکترود در موجودات زنده بسازیم که توسط بافت مغز و سیستم ایمنی پذیرفته می‌شد. راجر اولسون، استاد دانشکده پزشکی دانشگاه لوند توضیح داد که گورخرماهی یک مدل عالی برای مطالعه الکترودهای آلی در مغز است.

به طور کلی، اشیاء کاشته شده برای راه اندازی مدارهای الکتریکی در بدن مورد نیاز هستند. جای تعجب نیست که چندین سال طول کشید تا تیم این ژل را بسازد.

PAZH |  ۱۰ درصد مبتلایان سرطان کشور مبتلا به سرطان روده بزرگ هستند

استراکوساس، محقق دکترا در آزمایشگاه الکترونیک ارگانیک، دانشگاه لینکوپینگ گفت: تماس با مواد بدن، ساختار ژل را تغییر می‌دهد و آن را رسانای الکتریکی می‌کند، که قبل از تزریق چنین وضعیت ندارد. بسته به بافت، می توانیم ترکیب ژل را نیز تنظیم کنیم تا فرآیند الکتریکی انجام شود.

مگنوس برگرن، استاد دانشگاه LOE، اضافه کرد: برای چندین دهه، ما سعی کرده ایم مدار الکترونیکی بسازیم که زیست شناسی را تقلید کند.

[widget id='text-14'] [widget id='custom_html-20'] [widget id='dpt_display_post_types-12'] [widget id='text-23'] [widget id='media_gallery-9']