۱۲ هزار کشته بر اثر تصادفات در سال ۱۴۰۲

قائم‌مقام بیمه مرکزی: در کشور از ابتدای سال تا الان ۱۲ هزار کشته بر اثر تصادفات داریم که این تعداد بیش از ۷۰ درصد شهدای ما در دفاع مقدس بوده است. بیش از ۸۰۰ نقطه حادثه‌خیز داریم، اما تا دلتان بخواهد عوارض‌بگیر از صنعت بیمه داریم.

پاژ نیوز | مجید مشعلچی قائم‌مقام بیمه مرکزی در مراسم تقدیر از نخبگان صنعت بیمه که در مشهد برگزار شد، تصریح کرد: اگر به برنامه‌های هفتگانه و پنج‌ساله دولت‌های نگاه کنید می‌بینید ‌چه ظلم و بی‌توجهی‌ای به صنعت بیمه شده است که نشان‌دهنده بی‌توجهی مسئولان وقت است.

پوشش قریب به ۳۰۰ هزارمیلیاردتومان ریسک در ‌کشور با حق بیمه یک‌هزارم

وی گفت: کدام مسئول ما می‌داند که صنعت بیمه سالانه قریب به ۳۰۰ هزارمیلیاردتومان ریسک در ‌کشور را پوشش می‌دهد که این حق بیمه یک‌هزارم تعهدات است. در صنعت بیمه هرچه سازمان‌های بیمه‌گر پایه ناکارآمدتر، کم‌اثرتر و‌ گاهاً بی‌اثر می‌شوند بار درمان به دوش بیمه تکمیلی می‌افتد، در قانون این موضوع وجود دارد که ۳۰درصد هزینه سرپایی و ۱۰درصد هزینه بستری را باید بیمه‌های پایه پرداخت کنند که این‌گونه نیست و اجرا نمی‌شود.

پرداخت ۷۵ همت خسارت بیمه در ۱۴۰۱

قائم‌مقام بیمه مرکزی افزود: ما ۲۴ میلیون نفر را بیمه تکمیلی کردیم و سرانه‌ای که از آن‌ها دریافت می‌کنیم معادل ۳۵ درصد پرتفوی ما در درمان و  ۴۲ درصد خسارت‌های ما در حوزه درمان است. ما سال گذشته حتی ۵۰ همت حق بیمه دریافت نکردیم اما ۷۵ همت خسارت دادیم.

PAZH |  توسعه منابع انسانی و حداقل دستمزد در ۲۶مین همایش مدیران منابع انسانی

مشعلچی افزود: حدود ۲۵میلیون نفر حق بیمه شخص ثالث در کشور داریم، امسال ۵۰ درصد به مبلغ دیه اضافه شد، ما چون از جنس مردم بودیم ۳۰ درصد بیشتر حق بیمه دیه اضافه نکردیم و این از جمله خدماتی است که بیمه به کشور ارائه می‌دهد، اما قدردانی نمی‌شود.

به گفته وی، ۲۵ درصد پرتقوی ما ثالث و ۲۹ درصد از خسارت ما هم ثالث است. ۷۰ درصد پرتفوی ما ثالث و درمان است و ۸۰ درصد خسارت‌های ما درمان و ثالث است. این درحالی است که این دو بیمه اجتماعی و عمومی است.

تشکیل حدود ۷۰ میلیون پرونده  پروند بیمه تا پایان ۱۴۰۲ 

وی افزود: ما پیش‌بینی کردیم در بخش صدور و خسارت حدود ۷۰ میلیون پرونده در سال تشکیل دهیم که در این پرونده‌ها محاسبات دقیق لحاظ شده؛ اما این اقدامات برای مسئولان کشوری دیده نمی‌شود.

این مقام مسئول یادآورشد: در بحث خودرو متعارف که در حوزه بیمه مطرح است از مجلس تقاضا کردیم که موضوع حل شود و نیاز به اصلاح قوانین دارد.

وی گفت: در  بحث حاکمیت داده‌ها در گرفتن داده‌های قانونی که نقش مهمی در صنعت بیمه دارد مشکل داریم و دستگاه‌های اجرایی در این زمینه موفق عمل نمی‌کند.

می‌توانستیم حدود ۲۵ بیمارستان در این مدت احداث کنیم

به گفته این قائم‌مقام در بیمه مرکزی، از سال ۱۳۸۴،  ده درصد از حق بیمه تولیدی شخص ثالث به وزارت بهداشت پرداخت می‌شود که مصدومان بدون چون و چرا مراحل درمان را انجام دهند. این مبلغ از سال ۸۴ سال تا الان چیزی حدود ۲۵ همت شده که این رقم اگر در دست خود صنعت بیمه بود می‌توانستیم حدود ۲۵ بیمارستان در این مدت احداث کنیم که تعداد فوتی‌ها کم شود.

PAZH |  اجبار در بازگشت ارز، مانع افزایش صادرات و افزایش ارز ورودی کشور

به گفته مشعلچی، در کشور از ابتدای سال تا الان ۱۲هزار کشته بر اثر تصادفات داریم که این تعداد بیش از ۷۰ درصد شهدای ما در دفاع مقدس بوده است. بیش از ۸۰۰ نقطه حادثه‌خیز داریم، اما تا دلتان بخواهد عوارض‌بگیر از صنعت بیمه داریم.

به گفته وی، استان خراسان رضوی به لحاظ ظرفیت و شبکه فروش و نیروی انسانی وضعیت خوبی دارد باید کمک کند مسئولان بالادستی و رده بالا متوجه این صنعت بشوند.

مشعلچی افزود: یکی از شاخص‌های توسعه‌یافتگی در دنیا مربوط به بیمه است یعنی کشورهایی که ضریب نفوذ بیمه در آن بالاست ضریب توسعه‌یافتگی اجتماعی‌شان نیز بالاست.

بیمه باید نوآور باشد

 یعقوبعلی نظری استاندار خراسان رضوی نیز در پیامی به صنعتگران این حوزه در استان گفت: اگرچه در نگاه عمومی، بیمه مظهر اطمینان و آرامش فرد و سرمایه‌گذار است، اما در نگاه تحولی استان، بیمه ابزاری مهم در پوشش ریسک سرمایه‌گذاری و تأمین مالی پروژه‌های اقتصادی است و از این ابزار باید به بهترین نحو در سطح استان استفاده شود.

وی ادامه داد: بیمه ابزاری مهم در پوشش ریسک سرمایه‌گذاری و تأمین مالی پروژه‌های اقتصادی است.

در ادامه این پیام آورده شده است: هرکجا خطری آرامش یک فرد یا خانواده را تهدید کند، باید بیمه به نحو معقول حضور داشته باشد، همچنین هرکجا خطری سرمایه‌گذاری‌های اقتصادی افراد یا فعالیت آینده فعالان اقتصادی را تهدید می‌کند، باید بیمه به‌صورت پررنگ حضور داشته باشد و ایفای نقش کند.

PAZH |  کنگره بین‌المللی قلب کاسپین رونق گردشگری سلامت مشهد

استاندار خراسان رضوی در این پیام افزود: بیمه باید طرح‌های نو و روش‌های جدید برای پوشش خانواده‌ها و فعالان اقتصادی پیشنهاد بدهد.

قابل ذکر است، هفته بیمه از هفتم آذرماه شروع شده است و تا سیزدهم ادامه دارد. سیزدهم آذر در تقویم شمسی ایران به‌عنوان روز بیمه نام‌گذاری شده است.

[widget id='text-14'] [widget id='custom_html-20'] [widget id='dpt_display_post_types-12'] [widget id='text-23'] [widget id='media_gallery-9']